muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Son Pardo: Ja hi ha un fons de 2.909.500 pessetes

El quartet d'ahir quedà desert una altra vegada

No hi ha dubte que el més gran al·licient de la reunió d'ahir a Son Pardo era la vuitena correguda, ja que el fons acumulat per al quartet era d'1.698.000 pessetes. Hi havia distints favorits al triomf i, finalment, guanyà Boda Jove GS, mentre que As des Bosc, Babieca GS i Un Senyor Doree es col·locaren. Hi va haver sorpreses majúscules com Buleria, que quedà fora dels llocs d'honor. Així, no hi va haver un sol encertant del quartet. D'aquesta manera, el fons acumulat pel quartet és ara de 2.909.500 pessetes.

L'altre gran al·licient de l'horabaixa era el Campionat d'Aprenents. A la prova d'ahir, la victòria va ser per a l'eivissenc A. Sala amb Elising Lady. Pilar Estelrich va ser segona amb Argent et Or, mentre que J. Matas amb Boree du Pouget era tercer. Així, finalment, el triomf del Campionat de Balears va ser per a l'eivissenc A. Sala. Pilar Estelrich va ser segona i l'eivissenc F.J. Fernández es feia amb la tercera plaça.

En el premi Poltres, la victòria va ser per a Dama Real amb un temps d'1.22. L'egua de la quadra Morro Deninet Star no va poder superar els vint-i-cinc metres d'handicap que cedia a la guanyadora i només va poder ser segona amb un temps d'1.21.2. La tercera plaça va ser per a Dansa Darbos, de la quadra A. Joan Servera, que superà Dandreus M.

La sisena correguda de l'horabaixa, el premi Nacionals, registrà el triomf de Tiworthy Royal, que superà s'Auba de Maig i Alcatraz TR.
Miss Princess aconseguí la victòria en la setena correguda, reservada per als internacionals. L'egua de la quadra es Cabanells marcà un registre d'1.20.9. La segona posició va ser per a Faire Valoir, de la quadra Son Pere Andreu, que no va poder superar els cinquanta metres d'handicap que cedí al guanyador. La tercera posició va ser per a Vogel Peak amb un temps d'1.20.6.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.