cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Cúper: «No vull que es fitxi per fitxar»

El tècnic del Reial Mallorca no descarta reforçar l'equip sempre que sigui necessari

El Reial Mallorca tornà ahir a la feina després de gaudir de dos dies de festa. I ho va fer amb una doble sessió "matí i horabaixa" que es varen caracteritzar per la gran afluència d'aficionats presents a Son Bibiloni que no es perderen les evolucions de l'equip líder.

Malgrat aquesta realitat, que no es una altra que ser a la primera posició del campionat més fort d'Europa, el tècnic vermellenc, Héctor Cúper es manté amb la seva idea de tallar sempre que pot un possible excés d'eufòria. «Som més a prop de la permanència i això ens fa molta d'il·lusió. És cert que els equips grans no són entre els tres primers llocs, però encara tenen temps per recuperar-se», va declarar ahir l'argentí.

El Mallorca, que ha millorat considerablement "almanco fins ara" allò que va assolir la temporada passada, no gaudeix del mateix suport per part de l'aficionat. L'afluència de públic a l'estadi Lluís Sitjar és menor, però Cúper no veu tanta diferència entre una temporada i l'altra. «He consultat l'estadística i jo crec que no n'hi ha tanta de diferència entre aquesta temporada i la passada. No crec que la diferència sigui notòria. De tota manera, repeteix el que ja he dit més d'una vegada, la gent que no ve enguany al Lluís Sitjar serà perquè té coses més importants a fer», va dir. Cada vegada és més a prop que s'obri el mercat de fitxatges del mes de desembre i el tècnic del Mallorca no descarta reforçar l'equip encara que sempre que sigui necessari. Cúper reconeix que té una plantilla que de vegades pot semblar insuficient, però ell s'estima més fer feina amb un nombre limitat de jugadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.