algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Un nou intent del Ciutat d'Inca

El club cerca el triomf a Melilla amb Alzamora a disposició de Jaume Ventura

El Ciutat d'Inca es desplaçà a Melilla per jugar avui, a les 18.30 hores, en el pavelló Ciudad de Melilla, contra el Caja Rural. Els àrbitres seran els andalusos German Morales Ruiz i Fernando Miranda Bretonés.

L'expedició mallorquina viatja via Màlaga, on varen pernoctar, arribant avui a les 10.25 hores, a Melilla. Miquel Reynés és el responsable de l'expedició.

Jaume Ventura espera comptar per a aquest enfrontament amb Berto Alzamora, que jugarà amb una màscara especial de protecció si els adversaris ho permeten. Seria el seu primer partit després de l'agressió en el partit inaugural a Ferrol.

Aquest serà sens dubte el punt més atractiu de la jornada, ja que el tècnic del club inquer s'ha cansat de manifestar directament o indirectament que la falta d'Alzamora era fonamental. Tots dos necessiten el triomf. Els mallorquins per no perdre més terreny en la classificació, darrer a dos punts del Sondeos del Norte La Coruña i Lucentum Alacant. I el Caja Rural ha encaixat dues derrotes consecutives i una altra deixaria el club amb poques possibilitats de classificar-se per a la Copa Príncep d'Astúries.

El Caja Rural Melilla té un pressupost superior al Bàsquet Inca i la no participació en la Copa seria una relliscada greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.