algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

El CSE atura l'adjudicació directa de la urbanització de devora l'estadi

La comissió executiva volia que Fomento fes les obres

Els representants del Consell Superior d'Esports, Eduardo Ayuso i Ignacio Lasa, forçaren ahir la comissió executiva de la Universíada a retirar de l'ordre del dia l'adjudicació de l'urbanització de Son Moix.

Fernando Giménez pretenia que la comissió executiva de la Universíada adjudicàs a Fomento, per un import de 250 milions de pessetes, la construcció d'una zona enjardinada i aparcaments vora el velòdrom de Palma.

Antoni Diéguez i Nicolau Tous foren els primers a criticar l'adjudicació directa que es pretenia fer a una empresa de construcció "Fomento" i expressaren la seva sorpresa davant el fet que fos la Fundació Universíada la que, directament, adjudicàs l'obra. El cert és que ahir varià la dinàmica de funcionament de la Universíada vers les obres. La Fundació mai no havia, fins aleshores, adjudicat directament una obra, sinó que sempre ho havien fet "així es va pactar en el seu moment" cada una de les institucions implicades. La comissió executiva sí que adjudicà ahir la construcció d'una pista d'escalfament d'atletisme als voltants de Son Moix a Fomento de Construcciones y Contratas per un import de 110 milions de pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.