algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Carles Moyà només pensava desaparèixer de la pista

El mallorquí comparegué en roda de premsa enfonsat i trist

El mallorquí Carles Moyà aparegué en conferència de premsa enfonsat i sense trobar una resposta adequada per aclarir com va perdre la final del Masters contra Corretja, i va manifestar que el que volia en aquell moment era desaparèixer.

«Estic un poc enfonsat, perquè he tingut la victòria molt a prop. Durant dos sets el seu joc no m'ha fet mal i llavors, en el tercer, he tingut algunes oportunitats per sentenciar. Ell ha començat a jugar millor, molt profund, i al final s'ha emportat el partit, que és el que importa», digué el campió de Roland Garros.

«El que tenc clar és que el que sent ara mateix no és la millor sensació de la meva vida. És dur perdre així, perquè et cau el món a sobre i a més et queda cara de beneit», afegí.

Això no obstant, Moyà tractà de trobar qualque cosa positiva al seu final d'any, després d'acabar al cinquè lloc del Món. «El número 1 està molt a prop i es pot intentar i allà estaré», sentencià el tennista mallorquí, tal vegada pensant ja en l'Open d'Austràlia que es disputa el mes de gener i del qual guarda un inesborrable record.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.