algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

Vaqueriza paga els plats trencats

Nando Pons sacrificarà el madrileny i farà tornar a l'equip Rondo

Deixà la seva empremta. Aquesta és la intenció de Nando Pons en el seu debut com a tècnic del Mallorca B diumenge contra el Sevilla.
Felipe Vaqueriza, indiscutible amb l'anterior preparador Jesús Linares "de fet és l'únic jugador que ha participat en tots els minuts disputats fins ara a la Lliga" serà el gran sacrificat de la primera alineació que posarà en pràctica Nando Pons. El seu susbtitut, José Luis Rondo, un jugador que darrerament no entrava en els plans de l'anterior tècnic, però que es veurà afavorit pel canvi d'orientació tàctica. Nando Pons coneix a la perfecció el lateral mallorquí, ja que el va tenir a les seves ordres en l'etapa juvenil. Diumenge que ve, el segon equip del Mallorca s'enfronta al Sevilla en un partit molt important. El filial està a només un punt de les posicions de descens i ja du vuit partits sense conèixer la victòria. El conjunt andalús és un equip experimentat i fet per pujar de categoria, la qual cosa significa que el Mallorca B no ho tendrà gens fàcil per assolir els tres punts. Cal recordar que a les files sevillanes hi ha un exvermelló. Es tracta del madrileny Gabi Moya que la temporada passada va estar a les ordres d'Héctor Cúper.

Per aquest partit transcendental, Nando Pons confiarà pràcticament en els mateixos homes que Linares amb la variant de Vaqueriza. El canvi del mallorquí Rondo pel defensa madrileny que posarà en pràctica Pons, sembla ser que respon més a mostrar el seu segell en el seu debut que a una vertadera raó tàctica. El nou tècnic justificarà així el seu nomenament com a nou entrenador de l'equip. La resta de l'equip serà el mateix amb la inclusió de l'argentí Potenzoni "ja recuperat del seus problemes musculars" i la baixa per sanció de Rodrigo Braña.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.