algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Espanya no pot amb Cuba i s'allunya de les semifinals

Espanya va quedar a només un pas de disputar les semifinals del XIV Campionat Mundial de Voleibol, que es disputa al Japó, després de caure derrotada per 3-2 (12-15, 15-4, 15-5, 7-15 i 15-12) davant Cuba en un emocionant encontre que va requerir un desempat i que va demostrar la major experiència i potència física dels cubans en aquest tipus de partits.

Malgrat el fet que l´equip nacional encara podria assolir la següent ronda per a la lluita per les medalles, sembla molt poc probable que l´equip dirigit per l´italià Vicenzo di Pinto pugui derrotar el Brasil i que, alhora, Cuba sucumbeixi davant l´Argentina. En aquest cas, la sort de l´equip espanyol dependria, fins i tot, del nombre de sets a favor i sets en contra.

Pel que fa al partit davant Cuba, que va obrir la penúltima data del Grup G dels quarts de final i es va jugar al Domo Namihaya de Osaka davant uns 700 espectadors, va poder decantar-se del costat de qualsevol de les dues seleccions, però finalment va guanyar l'equip de Cuba en 1 hora i 54 minuts, i després de molt patiment amb un Tie Break realment molt apassionant que s'adjudicà el combinat centreamericà per només 15/12.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.