algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Cúper vol reforçar l'equip pel desembre

El tècnic argentí parlarà amb el club sobre aquesta possibilitat

90770
Cúper demanarà al consell d'administració un esforç.

Héctor Cúper va reconèixer ahir que vol reforçar l'equip en el próxim desembre, quan s'obri una altra vegada el mercat de fitxatges. El tècnic del Reial Mallorca va dir que es reunirà amb la directiva vermellona per abordar una sèrie de temes "no va especificar quins però un serà la seva possible renovació" i que aprofitarà per parlar de possibles incorporacions.

«Em reunirè amb la directiva i entre altres coses s'ha d'estudiar la possibilitat de reforçar l'equip, però encara és prest per parlar d'això, ja que no és el moment, el conjunt està be i no es qüestió ara de parlar de canviar coses», va afirmar l'entrenador argentí.

Referent a aquest tema, Cúper "sense donar cap nom" afegí que quan es parla de «reforçar l'equip també hi ha la possibilitat de donar la baixa a qualqun de l'actual plantilla».

D'altra banda, l'entrenador líder de Primera Divisió, repetí que l'objectiu real del Mallorca és la permanència, i que fins que no s'aconsegueixi no es pensarà en una altra fita. «L'objectiu continua sent la permanència, almanco fins que no la aconseguim. Quan tinguem aquesta tranquil·litat podrem pensar en altres objectius. El més important és assolí la tranquil·litat», va declarar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.