algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

De l'ascens al carrer

Jesús Linares: «L'equip no ha estat mai en posició de descens. Em qued amb el suport dels meus jugadors»

Els resultats manen i ahir es va poder comprovar. El Consell d'Administració del Reial Mallorca SAE decidí la destitució de Jesús Linares de les seves funcions com a tècnic del Mallorca B. La raó: dels darrers 24 punts disputats el filial només ha aconseguit un.

Damunt les deu del vespre Jesús Linares realitzava les seves primeres declaracions coma entrenador destituït del segon equip vermelló. Uns minuts abans havia rebut la notícia del seu cessament i encara sentint com a seu el Mallorca B i no sorprès per la seva destitució comentava: «Estic trist però sabia que es podia produir. És una passa a la meva carrera com a entrenador i esper tornar a recuperar la meva categoria prest».

Encara que no ho va dir explícitament, Linares sap que la seva destitució ha estat injusta. «No estam encara en la zona de descens i a més ara després de jugar contra el Sevilla diumenge qui ve, ens enfrontaven a equips de la part baixa de la taula. Jo sé que en el club manen els resultats però repetesc que no estam en la zona de descens i mai no ho hem estat. Estic convençut que podia treure endavant l'equip. Som el responsable del Mallorca B i per això m'han destituït. El club té els seus arguments que jo no compartesc, clar està», va declarar el tècnic andalús.

Linares va reconèixer que la seva feina no havia estat fàcil ja que «no he tingut totes les facilitats per entrenar un equip professional. Aquesta temporada no s'ha fitxat cap jugador que jo he demanat. Els que han arribat ha estat per part de la secretaria tècnica».

Finalment, l'entrenador que va fer història amb el filial després de pujar-lo a Segona A la temporada passada, afirmà que «me'n vaig amb dos records: l'ascens i el suport que m'han dispensat els meus jugadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.