Tercera derrota consecutiva del Pòrtol en el 'tie-break'

PÒRTOL 2
ALMORADÍ 3

PÒRTOL: Torres, Vinyals, J. Oliva, B. Clar, J. Rodríguez i A. Clar, sis inicial. També jugaren V. Rodríguez i F. Oliva.
ALMORADÍ: Ruiz, Pina, Sánchez, Fernández, Rocamora i Marín, sis inicial. També jugà Soriano.
PARCIALS: 13-15 (25 min.), 16-14 (27 min.), 8-15 (22 min.), 15-12 (29 min.) i 9-15 (10 min.).
ÀRBITRES: Turrión i Encarna Ribas.

S.R. Palma.
El Voleibol Pòrtol va perdre el seu tercer partit consecutiu en el tie-brak. El conjunt alacantí Almoradí va mantenir millor els nervis i s'imposà en el darrer set amb claredat per 9-15, després de deu minuts de joc. Les absències de jugadors, sense oblidar que altres no jugaven al cent per cent de les seves possibilitats, com Joan Rodríguez i Toni Clar, es va fer notar.

Els mallorquins varen dominar en el set inicial, però no varen poder evitar que el sis alacantí capgiràs el resultat (13-15). El segon resultà igualat i finalment s'imposà el conjunt local per 16-14.

En el tercer set cobrà avantatge l'Almoradi (8-15) i els locals varen suar per equilibrar el resultat a dos, després del set més llarg del partit (15-12).
En el tei-break agafà l'Almoradí ràpidament un avantatge de quatre punts i el Pòrtol va ser incapaç de reaccionar i de capgirar el marcador. Amb un parcial de 9-15 guanyà l'Almoradi el set i el matx.