cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

Nova derrota del Ciutat d'Inca

El Bàsquet Inca perd el vuitè partit seguit a Gijón igualant la seva pitjor ratxa

GIJÓN 100
CIUTAT D'INCA 74

GIJÓN (43+57): Scola (10), Pacreu (16), O. Rodríguez (13), J. Rodríguez (19) i Esmoris (14) "cinc inicial".
També jugaren Rodríguez (14), Diego (2), Óscar (0), Carreño (5), Towns (0), Suárez (0) i Merino (7).
CIUTAT D'INCA (35+41): Jennings (21), Oliver (6), Holgado (8), Castellanos (21) i McCanna (13) "cinc inicial".
També jugaren Pampin (2), Figueres (3) i Canet (2).
ÀRBITRES: Lucas i Sarpón. Expulsaren per cinc faltes personals McCanna i Figueres, a més de sancionar amb falta tècnica McCanna per protestar.

MARCADORS: 17-5; 23-12; 27-25 i 43-35 "descans" 57-45; 69-53; 80-58 i 100-76 "final".

No hi va haver cap sorpresa. Jaume Ventura aconseguí ahir a Gijón igualar el rècord de la pitjor ratxa, que ell mateix ja tenia en el seu poder sumant la vuitena derrota consecutiva.

El conjunt asturià va passar per damunt els inquers en el primer quart de partit deixant ben clar que no estava disposat a ser la víctima que fes acabar la mala ratxa del conjunt de Jaume Ventura.

El partit seguí la nota del primer quart a les tres entregues següents, i encara que Michael Jennings decidí prendre's el partit com una qüestió personal, els seus 21 punts no varen ser suficients per a un equip que està ferit de mort.

Això no obstant, al tancament d'aquesta edició, Jaume Ventura Sala continuava essent el màxim responsable tècnic del primer equip del Bàsquet Inca.