algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

«El Mallorca perdrà de 800 a 1.000 milions»

Antonio Asensio reconegué ahir a TeleNova que el club té números vermells

105174
Antonio Asensio, el dia que reconegué que era el propietari del Mallorca.

El programa Per Afició, de TeleNova, oferí ahir una interessant entrevista amb el propietari del Mallorca, Antonio Asensio, durant la qual repassà la situació actual del club, i s'aturà en aspectes concrets com ara el tècnic Héctor Cúper, el conseller delegat Mateu Alemany, el porter Carlos Roa, i fins i tot parlà de l'anterior president Bartomeu Beltran.

Quant a la situació actual de l'equip, Asensio reconegué que a principi de temporada no s'havia plantejat mai tenir l'equip líder de Primera Divisió, i que no entrava en els plans inicials. «Difícilment m'ho hauria pogut dir jo mateix fa uns anys. No estava en els plantejaments ni a cap travessa de futuribles».

Antonio Asensio explicà de quina manera es va fer la compra del Mallorca quan aquest pertanyia a Miquel Dalmau i Gabriel Barceló. «Pel juliol de 1995, crec que Vitaplaning, una empresa de Bartomeu Beltran, compra el Reial Mallorca. Nosaltres li deixam uns diners per dur a terme la compra, però el Mallorca és propietat de Bartomeu Beltran. Després Bartomeu Beltran pren una decisió personal, i nosaltres ens trobam casualment en aquella situació i com que jo ja havia agafat estima al Mallorca decidesc convertir el deute en les accions de la propietat i som on som».

Pel que fa a la situació actual de l'equip, Asensio va voler deixar clar que tot i anar esportivament molt bé, «el Mallorca encara és un club que està arribant a una consolidació econòmica que encara no té. S'ha fet un esforç econòmic considerable i afortunadament s'estan obtenint bons resultats. Té un pressupost de 4.000 milions de pessetes. Hem d'estar preparats per quan les coses no surtin bé. La salut econòmica és bona, o més bé s'està de camí a recuperar la bona salut. El Mallorca està ara en números vermells. En acabar aquesta temporada, el Mallorca perdrà de 800 a 1.000 milions de pessetes», manifestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.