muy nuboso
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
17°

Gaspart desafia Onieva

El vicepresident del Barça vol calibrar amb el Madrid quin club és més important

El vicepresident del FC Barcelona, Joan Gaspart, va desaprovar ahir les manifestacions fetes dimarts passat pel vicepresident del Reial Madrid, Juan Onieva, que es va burlar del palmarès de l'entitat catalana, i va desafiar el dirigent madridista a calibrar el potencial d'ambdós clubs.

El vicepresident madridista va dir dimarts que entre els títols obtinguts pel Barcelona, «també se'n trobava un de petanca que va guanyar en el Baix Llobregat».

Gaspart considerà inapropiada la intervenció d'Onieva, a qui va recriminar que amb les seves declaracions «sembla que vulgui desviar l'atenció dels assumptes del seu club».

«Si el senyor Onieva ho considera juts, el repto que es calibri el potencial d'ambdós clubs en tots els plans: esportius, social i econòmic, i que siguin els estaments no afins a les nostres entitats, com per exemple la premsa o l'afició espanyola, els que avaluïn les dues entitats», comentà ahir el dirigent barcelonista. «La diferència és tan abismal a favor del Barcelona que resultaria odiosa la comparació», va afegir Gaspart, que anima el dirigent del Reial Madrid que li prengui la paraula per comparar a totes dues entitats en un escenari públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.