cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

La resolució de la UEFA es coneixerà dijous

El Genk va protestar per les mides del córner dret del fons sud

El Comitè de Disciplina de la UEFA decidirà dijous sobre la protesta que el Racing Genk va presentar formalment dijous passat arran de les deficiències de l'estadi Lluís Sitjar per allotjar competicions europees. L'equip belga al·lega a la UEFA que el córner dret del fons sud de l'estadi mallorquinista no té les mides reglamentàries.

A diferència de la protesta del Heart, cap representant vermellenc no s'haurà de traslladar a Ginebra dijous, ja que les al·legacions que presenta el Mallorca les ha pogudes fer per escrit i no oralment com va haver de fer en el cas dels escocesos.

El club mallorquinista al·lega que:

1r) Un dia abans de la disputa del partit Mallorca-Genk, corresponent als vuitens de final de la Recopa, l'equip belga ja sabia el problema que hi havia en un córner.

2n) El Genk no va dir res dijous mateix en la inspecció que va fer un delegat de la UEFA del Lluís Sitjar al matí.

3r) El Genk va esperar fins deu minuts abans de començar el partit per queixar-se formalment de la circumstància del córner.

4t) Des que es va construir el fossat a l'estadi, fa 20 anys, les mides són les mateixes i fins ara ningú no se n'havia queixat.

5è) El Genk no va llançar cap treta de cantonada des del córner suposadament irregular. Cosa que suposa que la falta d'espai que pot haver-hi per realitzar un córner no va influir de cap manera en el resultat final del partit i de l'eliminatòria.

Una vegada més, els rivals europeus del Mallorca volen guanyar fora del terreny de joc. Sembla que tal com va passar amb el Heart, la protesta del Genk no arribarà a bon port i dijous que ve la UEFA ratificarà la classificació per als quarts de final de la Recopa del Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.