algo de nubes
  • Màx: 18.92°
  • Mín: 8.69°
19°

Serra referma el seu lideratge a Preferent

David Marc aprofita la travelada de Pons per situar-se a la primera posició

Només dos jugadors han guanyat les cinc rondes. Es tracta del líder de Preferent, Tomàs Serra, i del de Tercera, Pau Albertí.
Tomàs Serra continua com a líder de Preferent, després que a la sisena jornada aconseguís superar Josep Lluís Segura. Serra, que la setmana que ve s'enfronta a Antoni Pont, gaudeix ara d'un punt d'avantatge sobre Joan Planas, que superà Miquel Bestard. S'ha de destacar també a la màxima categoria la victòria de Jeroni Bergs sobre Javier Cisneros.

A Primera, Gabriel Pons va perdre el lideratge, ja que fou derrotat per Antoni Miralles. Així, David March, que superà Miquel Cerdó, ocupa ara la primera posició empatat amb Antoni Miralles i Gabriel Ramon, que guanyà David Fullana. En aquesta categoria, un total de dotze partides de les denou disputades acabaren en taules, fet que demostra la gran igualtat existent.

Alberto Díaz, que superà Francisco Bonnín, és el nou líder de Segona, amb mig punt d'avantatge sobre Antoni Ducros, Francesc Bonnín, Llorenç Abrines i Carles Seda. Així, la pròxima setmana es presenta molt interessant, ja que Alberto Díez defensarà la seva posició davant Carlos Seda. A més, Francesc Bonnín rivalitzarà amb Llorenç Abrines.

A Tercera, Pau Albertí, que a la darrera jornada superà Mateu Amengual, és líder en solitari. Andreu Bonet, que guanyà Gabriel Merino, i Juan Simón, que superà Jaume Lladó, són a mig punt d'Albertí. Cal destacar que a la pròxima ronda Pau Albertí s'enfrontarà a Andreu Bonet, mentre que Simón ho farà amb Amengual.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.