algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

El Reial Madrid no va poder frenar el Caja San Fernando

El Reial Madrid no va poder frenar el Caja San Fernando en el pavelló Parque Corredor de Torrejón. Els andalusos, que gairebé dominaren tot el partit, s'imposaren amb una cistella triple de Salva Díez en el darrer segon del temps reglamentari per 61-68.

Més de 3.500 espectadors observaren que la direcció del base sevillà Turner resultà decisiva. Luyk intentà rompre la ratxa dels visitants entrant Victoriano per Lasa.

Quan faltaven menys de dos minuts de joc, el Reial Madrid estava a només dos punts (58-60), però el conjunt andalús demostrà ser un gran equip i conservà els nervis i aconseguí una important victòria.

Clifford Luyk es queixava del marcatge dur de Tanaka Beard a Alberto Herreros: «Els seus adversaris li fan de tot i els àrbitres no xiulen res».

Imbroda, molt eufòric, ressaltà la gran feina realitzada per tot l'equip.
El Barça no va comptar per l'enfrontament contra el Gran Canarias amb Xavi Fernández, que es lesionà l'esquena abans de començar el partit.
Els blaugranes no varen tenir problemes per derrotar el cinc canari amb claredat per 93-76. L'entesa entre Djordjevic i Gurovic resultà decisiva.

El Barça va pujant llocs i Aito García Reneses és a prop del seu primer objectiu, jugar la Copa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.