algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Celades es perfila com a central

Van Gaal només té setze jugadors disponibles contra el Bayern

Les nombroses baixes, especialment en defensa, amb les que haurà d'afrontar el FC Barcelona el partit del pròxim dimecres contra el Bayern de Munich obligaren ahir Louis van Gaal a provar Albert Celades en la posició de central.

La baixa federativa de Pellegrino i les lesions de Reiziger, Nadal i Bogarde sols deixen Abelardo, Okunowo i Sergi com a defenses disponibles per al partit de la Champions League.

Cocu podria ocupar el lloc de central, com ja ha fet en altres ocasions, però la lesió de Luis Enrique provocarà que el polivalent jugador holandès pugui jugar de mitja punta, que és el lloc on més li agrada estar. Després de l'entrenament a porta tancada, Albert Celades recordà que «l'any passat, a principi de temporada, ja jugà algun partit en aqueixa posició i va anar bastant bé. No tenc un mal record».

L'andorrà tornarà a l'equip després de jugar únicament quaranta-cinc minuts del primer partit de Lliga, contra el Racing de Santander, per la qual cosa el seu rendiment és una incògnita. «Jo em trob bé i estic en condicions de jugar, malgrat que encara no sé el que podré aguantar», va reconèixer Celades.

Van Gaal només disposa de setze jugadors de la primera plantilla per afrontar el partit contra el Bayern, per la qual cosa haurà de citar dos jugadors del filial de Segona Divisió A per completar la convocatòria. Un serà Mario, habitual de Van Gaal quan aquest ha de recórrer a l'equip filial, i l'altre sortirà entre els jugadors Óscar Àlvarez o Iván Cuadrado.

Amb aquestes premises, el possible onze inicial de Louis Van Gaal serà el format per Hesp; Abelardo, Celades; Okunowo, Xavi, Sergi; Giovanni, Cocu; Figo, Anderson i Rivaldo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.