nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Sammy Korir repeteix el triomf a la marató d'Amsterdam

El kenyà Sammy Korir s'adjudicà per segon any consecutiu el marató d'Amsterdam en completar els 42'195 quilòmetres en un temps de 2:08.13 hores, 33 segons menys que el seu compatriota Simon Bor, segon, i quasi a dos minuts de l'espanyol Alberto Juzdado.

Korir donà una violenta estirada al pas pel parc Vondel, a tres quilòmetres del final, i es va desfer definitivament de la companyia de Bor, amb qui havia circulat en paral·lel durant varis quilòmetres després de dispersar un grup en el qual es trobava l'espanyol Martín Fiz, subcampió mundial, qui es va veure obligat a abandonar.

Bor acabà segon amb 2:08.46 i millorà quasi cinc minuts la seva millor marca personal en aquesta prova, mentre que Juzdado quedà lluny del registre que el 8 de febrer passat li donà la victòria en el marató de Tòquio (2.08:01).

En la cursa femenina la irlandesa Catherina Mckiernan soprengué la representació africana i portuguesa i es va fer amb el triomf sense quasi oposició. Mckiernan fixà el cronòmetre en 2:22.23, un minut i 23 segons menys que la seva anterior millor marca personal.

Les condicions meteorològiques sota les quals es desenvolupà la cursa foren millors de les que es preveien.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.