muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Ibagaza no agafa confiança

El futbolista fa dues setmanes que té l'alta, però demà encara no jugarà

105292
Ariel Ibagaza fa dues setmanes que té l'alta, però...

Ariel Ibagaza ja fa dues setmanes que té l'alta mèdica, però tot fa pensar que demà encara no jugarà a la Corunya. El mitjapunta argentí s'ha entrenat durant la setmana amb relativa normalitat, malgrat que el seu estat anímic no sembla el més adient per reaparèixer. Així i tot, el jugador assegura que es troba a les ordres d'Héctor Cúper i que si el tècnic ho considera oportú jugarà. «Encara no sé res. Això, ho heu de demanar a l'entrenador», va dir per començar Ibagaza.

El futbolista, interrogat sobre el seu desig, no és molt clar. «Si em toca jugar, ho faré; i si no, esperaré una setmana més. Això és la decisió del míster», assegurà.

Finalment, va reconèixer que encara no es troba en un bon moment físic. «Si he de jugar tractaré de fer-ho tan bé com pugui. Jo sé que físicament encara no estic al cent per cent, però en tenc ganes, i això és molt important també... Em falta una mica de condició física, però la darrera paraula sempre la té l'entrenador», manifestà.

Així, el capità mallorquinista Paco Soler es perfila com a titular en el lloc que els darrers partits ocupava l'ara lesionat Paunovic. És a dir, que el Mallorca jugarà a Riazor amb Roa, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, Engonga, Lauren, Stankovic, Paco Soler, Dani i Biagini.

La plantilla mallorquinista afrontarà el partit amb tranquil·litat i optimisme, però sense pensar en el fet del lideratge. Ara per ara, ocupar la primera posició de la classificació és circumstancial i el més important és anar sumant punts. En qualsevol cas, els futbolistes del Mallorca jugaran a Riazor amb la intenció de retornar a l'Illa amb els tres punts, però conscients que no guanyar no seria cap fracàs. El Deportivo, com se sap, compta amb un equip de molt alt nivell que, a més a més, fins ara s'ha mostrat intractable al seu terreny de joc, en què ha guanyat els tres partits que ha disputat. L'equip d'Irureta ha sumat un total de nou gols a favor a Riazor, i encara és l'hora que rebi un gol. El partit, que oferirà en directe Canal +, començarà a les 19.30 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.