algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

La torxa ja té recorregut

Arribarà a Mallorca en un vaixell de l'armada italiana dia 1 de juliol

Fernando Giménez, president del comitè executiu de la Universíada 99, i Alberto Velasco, director de relacions externes de San Miguel, presentaren ahir el recorregut de la torxa universitària. Velasco explicà que l'empresa de cerveses San Miguel ja col·laborà amb el recorregut de la torxa a la Universíada d'Hivern de Jaca, que va tenir lloc l'any 95.

La torxa arribarà a Mallorca procedent de Torí, on precisament enguany es commemora el 40è aniversari dels primers Jocs Mundials Universitaris, el primer dia de juliol amb un vaixell de la marina italiana. El vaixell atracarà al moll situat davant l'Auditòrium i la torxa es dirigirà cap a l'Ajuntament de Palma, on passarà la nit. La caravana transitarà pel passeig marítim, la plaça de la Feixina, el passeig de Mallorca, la plaça de Joan Carles I, el Born, la plaça de la Reina i Conquistador fins arribar fins a l'Ajuntament. El recorregut total d'aquesta primera etapa és de 2.400 metres, que es cobriran amb vuit relleus.

La segona jornada, que tidnrà lloc dia dos, durà la torxa fins a Calvià i la retornarà a l'Ajuntament de Palma, amb un recorregut total de 35 quilòmetres i 800 metres. La idea de l'organització és que a migdia hi hagi un descans i una petita festa al poliesportiu de Magaluf, per tal que arribi a Palma ja de vespre.

Finalment, dissabte dia tres de juliol la torxa anirà des de l'Ajuntament de Palma fins a l'estadi de Son Moix, on tindrà lloc la cerimònia d'obertura dels Jocs i s'encendrà el pebeter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.