algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Manacor: El quartet dona 248.470 pessetes als cinc encertants

My Best Valentine va anar primera des de la sortida

El fet que durant la setmana passada s'afegís arena a la pista de competició va fer que les velocitats registrades fossin més pobres que el que correspondria al curt recorregut d'1.725 metres, damunt la que es disputaren nou de les deu proves disputades. Així i tot, Bluesbreaker, guanyadora de la correguda estel·lar, rodà a 1.18.4 Una de les proves especials del capvespre va ser la concertada per a dames, amb trofeu a les quatre primeres classificades oferit per Excavacions Castan, a la qual Benant, menat per Pilar Estelrich, no donà cap tipus d'opcions als seus rivals. Dominà la cursa i guanyà, però va haver d'aguantar el fort esprint final de Black Crom GS, a regnes de Cati Massanet. Darrere entraren Vladimir, amb Maria Llinàs, i Bacalao TR, menat per Apol·lònia Gomila.

La correguda estel·lar va ser guanyada per Bluesbreaker, que després de superar el domini inicial de War Dance se situà al capdavant de la cursa i imprimí un fort ritme que cap dels seus oponents va ser capaç de suportar. La segona posició va ser per a Isabells Sweet L, precedint Vidocq du Plessis i Vicadillo, mentre que War Dance havia quedat endarrerit a la darrera recta.

El quartet especial, que s'iniciava amb un fons d'1.100.700 pessetes, també havia despertat molt interès entre els aficionats. No decebé l'egua dels germans Horrac, My Best Valentine, que es col·locà al capdavant de la correguda just després de la sortida i ja no abandonà aquesta posició. La sorpresa la protagonitzà Neldas Peak, amb l'aprenent X. Caldentey, que ocupà la segona posició superant Another Mother i Vic des Bosc, que completaven un quartet que tan sols cinc persones encertaven, per la qual cosa reberen 248.470 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.