algo de nubes
  • Màx: 12.18°
  • Mín: 7.77°
12°

Dadesboy no donà opcions

El cavall menat per A. Riera R. guanyà l'especial Importats

Molt bona assistència de públic a la reunió d'ahir dissabte al municipal de Manacor, on es va poder presenciar un programa de nou corregudes.

Una d'aquestes proves era la concertada per a Amateurs a la qual l'egua artanenca Varisol Lui, conduïda per E. Perpiñan, es col·locava en primera posició amb una disputada darrera recta en la qual la favorita Aidina SF, amb F. Febrer, s'havia de conformar amb la segona posició, i quedà per darrere Ukiclero B.

Una gran actuació va ser la que va tenir la debutant de la quadra Es Cabanells, l'egua nòrdica Queen Anett que, conduïda per Sebastià Llobet, controlava en tot moment la correguda i només mandava feines quan qualque contrari intentava superar-la, si bé a la darrera recta va estar a punt de donar-li un ensurt Fergie Chicco, que per poc no la va superar marcant els dos el mateix crono d'1.19.6.

La correguda preestel·lar va tenir una arribada molt espectacular. Elan de Laudot va ser el més ràpid i va creuar la meta amb primera posició per davant de Crisly, Vicadillo i Aby Boy.

Només de donar-se la sortida del premi Especial Importats, molt forta per cert, l'egua Zoot Run galopava i era distanciada mentre que Cowboy Lindflower agafava el capdavant de la cursa i marcava un ritme ràpid. A falta de tres-cents metres Dadesboy sortia des de darrere i començava a superar tot el que trobava per davant fins que a la recta final mantingué un torçabraç amb Cowboy Lindflower al qual superà àmpliament marcant el millor registre de la jornada (1.18.5). La tercera i quarta plaça eren per a Viking de Bretagne i Varco.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.