algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Dissabte que ve es disputa el III Torneig Cope

Per tercer any consecutiu la Cadena Cope a Mallorca ha organitzat el III Torneig Cope de Golf, en el Reial Club de Golf de Bendinat. Aquest torneig, que tindrà lloc dissabte dia 10 d'octubre, és obert a qualsevol amant d'aquest esport i es diputa en la modalitat de 'Parelles millor bola', puntuació Stableford. Aquest modalitat de puntuació està considerada de les més fàcils del golf.

Entres els premis que rebran els guanyadors es troben un viatge per a dues persones, escultures, i tot el que fa referència al material necessari en golf. Cal destacar que els trofeus estaran a càrrec de la Rellotgeria Alemanya.

L'organització espera poder reunir nombrosos aficionats al Golf que amb aquest tipus de torneigs poden participar en una competició de caire totalment amateur.

Cal recordar que el torneig es disputarà a primeres hores del pròxim dissabte i que en acabar, devers les vuit del vespre, tindrà lloc l'acte de lliurament de trofeus i premis.

Sembla que aquesta edició del Cope de Golf ha despertat una gran espectació entre els molts aficionats a aquest esport que hi ha a Mallorca, ja que des de fa una setmana hi ha llista d'espera per poder participar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.