nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Vía Digital, desposseïda dels drets d'emissió

Vía Digital informà que ha rebut una comunicació d'Audiovisual Sport en la qual se li comunica que a la jornada de Lliga del 4 d'octubre serà desposseïda del senyal per a la transmissió de futbol de pagament per visió, per la qual cosa ha emprès accions judicials.

Vía Digital assenyala que va rebre ahir «una comunicació del director general d'Audiovisual Sport, en la qual, en contradicció amb dos comunicacions oficials anteriors d'aquesta entitat, se li comunica que «a la jornada de Lliga del pròxim diumenge, 4 d'octubre, serà desposseïda del senyal necessari per a la transmissió dels partits de futbol programats».

Vía Digital anuncia que, en defensa dels seus interessos i dels dels seus abonats, «ha emprès accions jurídiques per al manteniment de l'exercici dels drets per a l'emissió de partits durant tota la present temporada, front a allò que considera un acte constitutiu de competència deslleial i una despossessió il·lícita».

Per la seva banda, el director general de RTVE, Fernando López-Amor va considerar ahir «no gaire afortunada» la ruptura de negociacions entre Vía Digital, en la qual participa la televisió pública, i Canal Satélite per constituir una única plataforma de televisió digital.

«Quan es declara inicialment la voluntat de treballar per arribar a un acord i no s'aconsegueix, es pot considerar un fet no gaire afortunat», va manifestar ahir López-Amor, qui també digué que el problema que ha generat el desacord radica en la «diferent valoració que fa cada empresa dels seus actius» i ha remès a Telefònica la resposta sobre si es reprendran o no les negociacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.