nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Steve Fulton jugarà

El davanter del Heart s'entrenà ahir sense problemes i Jefferies podrà comptar amb ell

Steve Fulton jugarà avui contra el Mallorca. Així es pot desprendre del darrer entrenament realitzat pel Heart ahir horabaixa a l'estadi Lluís Sitjar. Una sessió preparatòria on es va comprovar que l'extrem de l'equip escocès i principal estrella està totalment recuperat de les molèsties a l'abductor de la cama dreta. Fulton s'entrenà perfectament juntament amb la resta dels companys, encara que no va voler forçar-se massa.

El tècnic escocés, Jim Jefferies, preparà una sessió molt suau que consistí en estiraments físics, un poc de control de pilota, per acabar amb un partidet de vint minuts i xuts a porta.

Amb la recuperació de Fulton, Jefferies podrà alinear avui davant el Mallorca el seu onze de gala. Rousset, Locke, McPherson, Ritchie, Naysmiths, McCannan, Fulton, Salvatori, Makel, Adam i Hamilton, formarà l'equip titular del Heart. En quatre jugadors haurà de parar especial atenció l'equip de Cúper. En el migcamp, alerta amb l'italià Stefano Salvatori, un jugador molt dur i mal d'aguantar al llarg dels noranta minuts. Però sobretot s'haurà d'anar amb compte amb el binomi Mcann-Futon, dos futbolistes ràpids i perillosos que s'entenen a la perfecció. I finalment, atenció amb el rematador Adam, un davanter de tall típic britànic que no s'ho pensa dues vegades a l'hora d'engaltar la pilota.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.