algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Perles: «Moyà ve a guanyar el Mallorca Open»

L'entrenador del tennista mallorquí confia en ell de cara al triomf

És, sense dubte, la visita més esperada. Els aficionats mallorquins esperaven veure Carles Moyà en acció, i ahir varen tenir la primera entrega.

Però a molts d'aquests aficionats, els voltava la preocupació que el mallorquí vingués al Mallorca Open a salvar les aparences. Res més lluny d'això.

Josep Perles és el seu entrenador, i té clar que no és així, ni molt manco. «Feia temps que no el veia amb aquestes ganes de fer-ho bé. És a casa seva i ho vol fer tan bé com pugui. Vol guanyar el torneig sigui com sigui», va explicar.

Perles veu Moyà amb una motivació especial que no té davant torneigs de la qualitat que té el Mallorca Open, sobretot a final de temporada i tenint en compte que ha hagut de canviar ràpidament el xip de la superfície, després de tres mesos de jugar sobre pistes ràpides. «He vist Carles amb moltes ganes i amb una motivació que no té a altres torneigs com aquest. De fet, si el Mallorca Open, tal i com és es disputàs a Alemanya o Suïssa, de sortida ja no hi hauria acudit. A més a més, hi ha el canvi de superfície. Fa gairebé tres mesos que no juga sobre terra i això ho podria acusar, tot i que les ganes que té de jugar i guanyar aquí podria fer que això no fos cap obstacle», va manifestar Josep Perles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.