nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Carles Checa anuncia la ruptura amb l'equip Honda

El català confirmà el fitxatge per Yamaha per l'any vinent.

El pilot català Carles Checa anuncià ahir la seva ruptura per a la pròxima temporada amb l'equip Movistar Honda Pons, en el qual ha estat els darrers quatre anys, i digué que el seu futur estarà lligat a la marca Yamaha.

Checa, que va fer aquestes declaracions minuts abans de partir cap a Londres, des d'on es dirigirà a Austràlia per participar a la penúltima prova del Mundial, asegurà que la decisió adoptada és «totalment personal. He meditat durant molt de temps i personalment representa un gran repte, perquè suposa desvincular-se del meu actual equip després de quatre temporades», explicà.

El pilot de Sant Fruitós de Bages admeté que el vincle d'unitat existent amb l'equip de Pons ha estat «molt gran», però que «darrerament ha existit un distanciament», per la qual cosa «és el moment just per prendre la decisió».

Checa creu que el canvi li anirà bé. «Les oportunitats que me donen al meu actual equip són bones, però tenc molta més il·lusió i crec més en el nou projecte. Això és el més important per a mi», manifestà.

El pilot no avançà detalls sobre el seu nou contracte, del qual «encara queden aspectes per detallar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.