algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Son Pardo: Brixon de France va reaparèixer amb victòria

Els premis de la reunió anaren destinats a benefici del nin Pau Planas

Jornada especial. Així es pot definir la reunió d'ahir diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo. Les deu corregudes preparades de la reunió tenien un destí comú i solidari; tots els doblers dels premis del programa anaren destinats al nin Pau Planas.

El cavall de la quadra de Son Estaràs, Brixon de France, que reapareixia després d'un any absent, aconseguí la victòria a la sisena correguda. Amb un temps d'1.20.8 superà A Tous, de la quadra Talaiot, que rodà en 1.20.7. En tercera posició arribà S'Auba de Maig.

El duel esperat entre Black Crom Gs i Bambi Loyal a la setena correguda no ho va ser tant ja que la triomfadora va ser l'egua de la quadra Ladil, Cantarinella amb un temps d'1.20.2. Bambi Loyal, la gran favorita arribà en segona posició amb 1.20.8. El tercer en discòrdia fou Black Crom GS. A la prova reservada per als poltres de dos anys generació D, Derbi Detoile va rompre els pronòstics i guanyà la correguda rodant en 1.24.8. Entre els quals sortien com a grans favorits per al triomf final, només Dine F va respondre una mica encara que es va haver de conformar amb una discreta quarta posició amb 1.23.6.

S'ha de destacar també que en el quartet especial, amb un atractiu fons acumulat de 595.100 pessetes, la victòria fou per al cavall de la quadra dels Germans Moll, Axel Key, que menat per l'aprenent Pere Moll superà Brigit Lobell, un dels favorits. El tercer fou Babieca GS amb un temps d'1.24.4. En quarta posició arribà Bibiana B, de la quadra Cruellas, que rodà en 1.24.4.

De les altres proves, cal comentar que a la primera correguda Cristal Gs entrà en primera posició per davant de Canny Star's, Cairos i Champion Lenox. A la segona, Cassin Hanover, de la quadra Sa Vinya, fou el guanyador amb un temps d'1.24.8, per davant de Calentino, menat per Joan Carles Rotger, i de Chanson Prim que arribà rodant en 1.25.5.

Una altra de les proves interessants fou la reservada per a la quarta correguda del capvespre. En primera posició Conson RS, de la Penya Can Biel Felip, entrà en primera posició per davant d'una de les egües que sortia en un principi com a favorites, Classical Action. L'exemplar de la quadra de Son Estaràs va arribar a meta amb un temps d'1.22.8.

En definitiva, un diumenge més a Son Pardo, amb una reunió programada amb dues corregudes i que de ben segur que deixaren a tots un gust dolç, haver ajudat un nin que ho necessita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.