algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Volta a Espanya: Olano torna a dedicar la victòria a la seva dona

El corredor Escartín, satisfet amb la seva actuació

Abraham Olano, que es va confirmar ahir com a vencedor final de la classificació general de la Vuelta Ciclista a Espanya, secundat per Fernando Escartín i José María Jiménez, va declarar ahir a la finalització de la competició que «és important haver aconseguit el triomf».

Acompanyat pels seus pares a la darrera etapa, disputada a Madrid, va reiterar, en declaracions a la Cadena Cope recollides per Europa Press, el seu agraïment a la seva família i a la seva dona, a la qual va tornar a dedicar, tal i com ho va fer despús-ahir, aquest triomf. En aquest sentit, va dir: «el tenim més que merescut».

Per al corredor, el moment més difícil de la present edició de la Vuelta Ciclista a Espanya va ser el darrer dia de muntanya.
«Que me quiten lo bailao». Aquestes varen ser les paraules de Fernando Escartín, segon en la classificació general de la Vuelta Ciclista a Espanya, després de finalitzar la competició, per no haver aconseguit el primer lloc a la general, que va obtenir Abraham Olano.

«Ens hem trobat bé, que era d'allò que es tractava. No ha estat excessivament dura, la Vuelta, però almenys hem estat allà. Ara, content, ja ha acabat. Que me quiten lo bailao», va dir en declaracions a la Cope.

El corredor del Vitalicio Seguros Santi Blanco va assenyalar ahir a Europa Press que va cercar sense fortuna el triomf d'etapa a la Vuelta, que va concloure a Madrid, i que aspira a estar en els llocs de dalt de la classificació general tan aviat com sigui possible. Va declarar que «l'equip va estar molt bé. Cal destacar Andrei Zintchenko, que va aconseguir tres victòries. Vaig cercar sense sort el triomf, però estic satisfet. A poc a poc em trob millor i guait per estar a dalt tan aviat com sigui possible», assegurà el pupil de Javier Mínguez.

Un dels conjunts ciclistes que apuntava més amunt era el Festina, i s'esperava que demostràs aquí el que no els varen deixar demostrar en el Tour de França. El director esportiu del Festina, Juan Fernández, va dir que si els seus corredors Alex Zuelle i Richard Virenque haguessin arribat amb un major rodatge podrien haver disputat el triomf en la classificació general i el desenvolupament de la Vuelta, que va concloure ahir a Madrid podria haver canviat.

«El balanç ha estat positiu. Hem aconseguit tres victòries tot i que estic entristit perquè la manca de competició ha limitat els meus corredors a la lluita per la classificació general. Si Zuelle i Virenque haguesin arribat amb quinze dies de cursa més, en lloc dels cinc dies amb què hem arribat a aquesta cursa, el desenvolupament de la Vuelta Ciclista a Espanya hauria canviat probablement», va indicar ahir.

Echávarri  

El director de Banesto, José Miguel Echávarri, declarà després de finalitzar la Vuelta Ciclista a Espanya que el seu equip ha fet «la Vuelta de la reconquesta», ja que «vàrem prendre el camí a Còrdova i Granada fins a Madrid». I va destacar que «el pòdium és allò que resumeix tot per a bé i per a mal. En 22 dies hi ha moltes lluites fora de la cursa, però entre tots hem intentat treure bona nota en totes». Va acabar demostrant satisfacció per la tasca del seus homes: «la gent pot mirar el pòdium i treure conclusions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.