nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Vuelta d'Espanya: Olano dedica el triomf de la Vuelta a la seva dona

Fernando Escartín va fer el mateix amb Àlvaro Pino

El virtual guanyador de la Vuelta ciclista a Espanya 1998, Abraham Olano, va dedicar aquest triomf a la seva dona, Karmele, per, segons les seves pròpies paraules, «la dura setmana que ha hagut de suportar i les crítiques injustes que ha rebut per part de molta gent».

El ciclista basc del Banesto també va tenir paraules d'afecte per al seu company d'equip José María Chaba Jiménez, qui l'acompanyarà avui al podi de l'avinguda de la Castellana.

«És un satisfacció per a tots els membres de l'equip Banesto el fet de tenir dos homes al podi final de la prova. Crec que l'equip s'ho mereix, per la feina que ha fet al llarg de tota la Vuelta. Estic molt content pel Chaba, la seva actuació ha estat excepcional».

Finalment es va referir al guanyador de l'etapa, Alex Zülle, de qui va dir que es mereixia aquesta victòria per tot el que ha passat els darrers mesos. «Alex i el Festina es mereixien aquest triomf per tot el que han hagut de passar des del Tour de França i pel seu bon paper a l'etapa d'ahir», afegí.

Per la seva banda, el segon classificat de la Vuelta a Espanya, Fernando Escartín, també va dedicar l'èxit assolit en la prova. En aquest cas el destinatari de la dedicatòria va ser el director esportiu del conjunt alacantí Kelme Costa-Blanca Àlvaro Pino.

«Sabia que el triomf seria molt difícil perquè Abraham està molt fort, però volia mantenir el segon lloc. Li vull dedicar aquest podi a Pino, ja que m'he fet ciclista gràcies a ell».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.