cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Mallorca Open: Tot a punt

Avui en comença la fase prèvia a les instal·lacions de Nova Sport de Palmanova

Avui comença a les pistes de Nova Sport, a Palmanova, l'esperat Mallorca Open.
Tot està més que preparat perquè es doni la pistolada de començament a aquest torneig de l'ATP que congregarà a Palma els millors tennistes del món, encapçalats pel número 5, el mallorquí Carles Moyà. Les prèvies comencen avui a Nova Sport, i ja a partir de demà en el Coliseu Balear es podria gaudir del millor tennis. Una plaça que mostra un aspecte espectacular i sorprenent. Pareix mentida com una construcció feta per a corregudes de bous es pot transformar en l'autèntic circ que és l'ATP. Cinquanta carpes, amb restaurants, botigues de roba, zones vips, sala de premsa i tres pistes de tennis. Una d'aquestes, la central, és la perla d'aquest torneig. Una pista de terra batuda que ja mostra un aspecte magnífic.

Per començar a ambientar Palma, ahir divendres començà al passeig des Born l'anomenat Festival Fun Fest. El Born es convertí al llarg de l'horabaixa d'ahir i que tindrà continuïtat avui dissabte, en una festa del tennis, on els més petits gaudiren de jocs, tots amb referent a l'esport de la raqueta. Curiós va ser veure qualque jugador del Reial Mallorca (Engonga, Marcelino, Soler) que es deixaren caure per allà i llevaren el protagonisme per uns moments al tennis.

Abans, però, el matí es presentà en el Coliseu Balear el trofeu del torneig que consisteix en una escultura de l'artista Lorenzo Quinn. Un trofeu que du per nom «Riching for the final» i representa unes mans que agafen tres pilotes de tennis, una en la dreta i dues en l'esquerra. És una escultura feta en bronze que pesa 5 quilos i mig i segons el propi artista que ahir visità les instal·lacions de la plaça de toros reflecteix «un moment del tennis, el canvi de servei»

El guanyador del Mallorca Open, a part de rebre doblers i molts de punts ATP, s'endurà una obra d'art.

Quatre mallorquins a la prèvia

Quatre mallorquins disputaran la fase prèvia del Mallorca Open després de la firma de jugadors que es va realitzar ahir vespre a Palma Nova. Marc Marco, campió de Balears, Lorenzo Coll, Gabriel Frías i Mateo Fiol han rebut de part del director esportiu del torneig, Alberto Tous, una invitació per poder disputar aquesta fase prèvia que comença avui a partir de les nou del matí en les instal·lacions de Nova Sport. Marc Marco comença el torneig enfrontant-se a Jan Weinzlert, Mateu Fiol ho farà davant Danny Saposford, Lorenzo Coll amb Ion Moldovan i Gabriel Frias amb Dusan Vemic. Entre els jugadors més coneguts que disputaran aquesta fase prèvia es troben Tomàs Carbonell i Francis Roig, El primer s'enfrontarà a Sergi Duran i el segon a Davin Bowen. D'altra banda, destaca que el tennista asturià Galo Blanco, número 98 de la classificació ATP, ha rebut la tercera Wild Car (invitació) per disputar el Mallorca Open. Ahir es confirmà que Sergi Bruguera ha rebut també una de les altres invitacions. Galo Blanco fou aquesta temporada quartfinalista en el torneig de Roland Garrós, i el català Bruguera ha estat dues vegades campió a París. Demà la competició ja començarà en el Coliseu Balear, desprése que les primeres prèvies comencen avui a Nova Sport.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.