algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Suspensió de sis mesos per a Zülle, Dufaux i Meier

La Comissió Antidopatge de Suïssa ho demanarà a la UCI

La Comissió Antidopatge de la Federació Ciclista Suïssa (FCS) demanarà a la Unió Ciclista Internacional (UCI) que suspengui durant sis mesos els tres corredors del Festina que varen reconèixer haver-se dopat: Alex Zülle, Laurent Dufaux i Armin Meier, segons va informar ahir el president de la comissió, Remo von Daniken.

L'equip Festina continua sota sospita després de l'escàndol del Tour de França, i sembla que la Comissió Antidopatge vol arribar fins al final. L'equip francès es troba ara mateix immers en la Vuelta d'Espanya i difícilment poden treure alguna cosa positiva amb aquesta pressió al damunt.

Els tres corredors suïssos implicats al cas, que va conduir a l'expulsió de l'equip del Tour de França, tampoc no podran participar amb la selecció del seu país als pròxims Campionats del Món, el proper mes d'octubre a Holanda.

El reglament de la UCI prohibeix la seva participació en aquesta competició, ja que es troben sota un procediment disciplinar. La Comissió Antidopatge de la Federació Ciclista Suïssa interrogarà els corredors el pròxim 30 de setembre i la seva decisió serà comunicada a la UCI l'1 d'octubre. Per altra banda, la Federació Francesa de Ciclisme (FFC) va anunciar dimarts passat que no convocarà els corredors del Festina per disputar el Campionat del Món, segons va anunciar el president de l'FFC, Daniel Baal. Hem de destacar també que Richard Virenque va ser acusat ahir pel massatgista del seu equip en el Tour de ser el corredor que més es dopava.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.