cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Dia «D» per a Camacho

El nou seleccionador espanyol debuta en un amistós contra Rússia

José Antonio Camacho començarà avui contra Rússia una nova etapa en la selecció espanyola, que es presenta amb els aires frescos que ofereixen els nous convocats, amb la seva manera d'entendre el futbol i amb la intenció que Espanya s'oblidi dels fracassos que propiciaren la marxa de Xabier Clemente, recuperant la il·lusió i el rumb perdut.

El partit, organitzat a benefici de l'Associació de Futbolistes espanyols (AFE), permetrà a Camacho i als seus col·laboradors avançar un poc en el que volen plasmar sobre el camp, sobretot de cara als pròxims compromisos oficials de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2000 després de la derrota contra Xipre.

El tècnic de Cieza i els seus ajudants gairebé no han tingut temps d'explicar als jugadors el que volen que facin i això que la majoria de convocats sol actuar amb l'esquema del 4-4-2, però amb detalls i aspectes diferents.

Per a Camacho, un clar exemple de la fúria espanyola i el jugador de camp que ha vestit més vegades la camiseta de la selecció, no hi ha partits amistosos.

Tot i que Camacho no li vulgui dir revolució, és segur que presentarà moltes novetats respecte dels plantejaments i alineacions de Clemente. A la llista de convocats ja hi ha hagut diverses sorpreses i algunes d'elles tindran l'oportunitat de debutar a Los Cármenes.

Rússia és el convidat per a l'estrena de Camacho, un equip que també intenta retrobar-se amb si mateix. Òbviament, el futbol no pot estar aïllat de la greu situació per la qual travessa el país i aquesta es deixa notar, però Anatoly Byshovets i els seus homes intenten superar-la.

A més a més, en el conjunt rus hi ha fins sis «espanyols», com són Viktor Onopko (Oviedo), Vladislav Radimov (Saragossa), Alexander Mostovoi i Valeri Karpin (Celta), Dimitri Txerisev (Sporting) i Vladimir Bestxastnij (Racing).

Alineacions probables: Espanya: Cañizares, Aguilera, Alkorta, Hierro, Sergi, Luis Enrique, Engonga, Alkiza, De Pedro, Raúl i Morientes.
Rússia: Ovtxinikov, Jlestov, Kovtun, Varlamov, Minko, Karpin, Onopko, Iesipov, Mostovoi, Txerisev i Bestxastnij.
Àrbitre: Said Begola.
Estadi: Los Cármenes.
Hora: 21.45. (TVE1)

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.