cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Primera jornada de calma relativa abans de la Sierra

La 17a etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que es disputa entre Burgos i Lleó, de 188'5 quilòmetres de recorregut, serà la primera de les dues jornades de calma relativa entre els favorits en la classificació general abans d'afrontar les jornades de la serra de Madrid i la contra rellotge de Fuenlabrada, on es decidirà el triomf final de la cursa. Després d'unes jornades mogudetes, el gran grup podrà gaudir aquesta vegada d'una etapa tranquil·la i poder així recuperar forces de cara al darrer tram d'aquesta edició de la Vuelta a Espanya que continua molt emocionant.

Cap coll de muntanya, fet que dona una idea del perfil quasi pla de l'etapa, i tres metes volants a les localitats de Melgar de Fernamental (quilòmetre 46), Sahagún (quilòmetre 121) i Mansilla de las Mulas (quilòmetre 169'5) s'intercalaran en un recorregut propici per a l'arribada conjunta.

El darrer quilòmetre és pla, amb una recta de 200 metres, dos girs de noranta graus en 150 metres i una recta final de 650 metres. L'arribada està prevista per a les cinc de l'horabaixa si els ciclistes mantenen una mitjana de quaranta quilòmetres per hora. Tot fa pensar, idò, que avui els esprintadors tindran una nova oportunitat per lluir-se. Els gran velocistes tenen avui la paraula.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.