algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Bernat Vicente coronà en solitari Sant Salvador

El corredor de l'Opel Inca, Bernat Vicente, guanyà en el Campionat de les Illes Balears de Muntanya per a les categories màster i cicloesportius, amb arribada en el puig de Sant Salvador (Felanitx), després de recórrer 110 quilòmetres.

Dels 106 inscrits només 52 participants acabaren la prova. El vencedor absolut superà a meta Arnau Comas (Pau Es gomer) per tres segons, amb un temps de 3.03.46 hores. El tercer i primer dels cicloesportius va ser Miquel Capó, del conjunt local Cuinart.

Els guanyadors per categories varen ser: Miquel Capó (Cuinart), en cicloesportius; Bernat Vicente (Opel Inca), en màster 30; Toni Serra (Renault Calonge), en màster 40a; Tomeu Galmés (Ford Auto Drach Manacor), en màster 40b; Joan Pascual (Es Pou), en màster 50b; i Fermin Andrés (Pau es Gomer), en máster 50b.
Molt disputada resultà la categoria màster 50b, on l'actual campió estatal, Fermin Andrés superà Toni Karmany (Caldentay) i Tomu Pou (Renault Calonge). Una categoria on els mallorquins estan entre l'elit nacional.

D'aquí a dues setmanes començarà amb la Copa d'Europa la gran setmana dels màster i les carreteres illenques veuran ciclistes veterans de tot el continent, com ja fa un parell d'anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.