nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.42°

Lliga LEB: Una victòria molt cara del Ciutat d'Inca

Berto Alzamora i Julio Canet quedaran fora de l'equip de dos a tres mesos

El Ciutat d'Inca començà la temporada amb una important victòria davant el Ferrol, a la pista d'aquests, però va ser una victòria molt cara. Jaume Ventura perdé dos homes importants del seu esquema, com són ara Berto Alzamora i Julio Canet.

Quant al primer, fou ingressat ahir mateix a l'hospital de la Mutua, on avui matí serà operat d'una greu fractura del maxilar inferior i de contusions cranials, que li provocà un jugador del Ferrol amb un cop de puny durant el partit disputat dissabte passat. Alzamora va estar inconscient durant un parell de minuts sobre la pista, per ser conduït ràpidament a l'hospital més proper del pavelló. Ahir matí viatjà de cap a Palma, on fou ingressat ràpidament a la Mutua Balear, on li efectuaren les pertinents proves per decidir després que entràs al quiròfan.

Segons les primeres estimacions fetes a la Mutua, el jugador causarà baixa a l'equip de 8 a 10 setmanes.
Quant a Julio canet, patí una rotura parcial de lligaments, i igual que Alzamora, optaren per l'operació, i estarà de baixa uns dos mesos, la qual cosa deixa el conjunt de Jaume Ventura sense dues peces importants, a la qual a més a més s'ha d'afegir la del nord-americà Blankensihp, que fou donat de baixa a principi de la setmana passada per indisciplina, i per no haver-se acoblat a l'equip tal i com esperava tant la directiva com el cos tècnic del Ciutat d'Inca.

Així les coses, la directiva del club inquer haurà d'agilitar les negociacions que està mantenint amb l'estranger, que avui o demà serà presentat, i fins i tot pensar en la contractació d'algun altre jugador per cobrir les importants baixes de Julio Canet i de Berto Alzamora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.