nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Holyfield conserva el títol mundial davant Vaughn

El campió del Món dels pesos pesants, Evander Holyfield, conserva el seu títol en derrotar, sense convèncer, el seu compatriota Vaughn Bean als punts després de dotze assalts per unanimitat dels jutges, a la matinada de dissabte a diumenge davant més de 40.000 espectadors.

Dos jutges donaren set punts d'avantatge i el tercer cinc a Holyfield, que obtingué així la seva 36a victòria per 3 derrotes i inflingí a Bean, a qui donaven poques possibilitats d'arribar al límit, la seva segona derrota en 33 combats.

Així i tot, Holyfield passà per alguns problemes a partir del quart assalt, després que aquests caiessin del seu costat clarament. A partir d'aquí, Bean l'obligà a un combat a la curta distància, sense que el campió en sabés sortir.

De totes maneres, al segon «round», Bean anà a terra per primera vegada en la seva carrera esportiva. Però Holyfield no aconseguia treure avantatge i havia de conformar-se amb una confortable victòria als punts.

Holyfield negà que la seva victòria més sofrida del que s'esperava fos a causa dels seus 35 anys i a una inactivitat de deu mesos des de la seva victòria sobre Moorer per afegir el títol IBF a la seva col·lecció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.