nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Max Biaggi fa el primer al circuit de Montmeló

El primer «assalt» del gran Premi de Catalunya que s'està disputant aquest cap de setmana al circuit de Montmeló, va ser per a l'italià Max Biaggi, en 500 c.c.

Biaggi va ser l'autor del millor temps en uns entrenaments en els quals Michael Doohan (Honda), que va fer el tercer temps, patí una caiguda de la qual, en principi es ressentí però que no el va impedir completar la sessió. El català Alex Crivillé (Honda) finalitzà en quart lloc.

Crivillé, que en les prove matinals fou el més ràpid, va rebaixar en gairebé un segon el seu registre del matí i, amb la resta dels cinc primers classificats de la cilindrada, rodà per sota del rècord del circuit que té Michael Doohan, circumstància que dóna una clara referència del ritme al qual anaren els principals pilots en aquests primers entrenaments.

Son només set punts els que separen Biaggi, primer de la clasificació del Mundial, de Crivillé, tercer, amb Doohan enmig. Per tant, qualsevol punt de més o de menys pot resultar vital per a les seves aspiracions.

Doohan, quatre vegades campió del món, va tornar a cometre una greu errada, i es va caure a la meitat de la jornada d'entrenaments. Al principi semblava que s'havia tornat a lesionar la seva cama dolenta peró el cert és que va tornar ràpidament als boxes, pujà a la moto i tornà a la pista per tal d'acabar tercer, darrera del brasiler Alex Barros i a només 25 mil·lèssimes de segon davant Crivillé, que rodà a una mitjana de 1:46 per volta.

A 250 c.c Aprilia aconseguí un triplet en aquests primers entrenaments amb Rossi, Capirosi i Tetsuya, primer, segon i tercer respectivament.
El japonès Youichi Ui (Yamaha) fou el millor a 125 c.c.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.