cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
13°

Selecció espanyola: 24 hores d'espera

L'RFEF donà un dia a Camacho perquè reflexioni sobre l'oferta

Gerardo González, secretari general de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), manifestà ahir que aquest organisme ha convingut amb José Antonio Camacho un termini de 24 hores per negociar la seva contractació com a nou seleccionador espanyol, després que aquest hagués posat com a condició poder triar lliurement el seu equip de col·laboradors.

«Ahir vaig poder parlar amb José Antonio Camacho i explicar-li quines són les condicions que ofereix la Federació. Després d'una conversa amistosa, vàrem convenir que continuaríem les converses», digué Gerardo González.

«Tal i com acordàrem, avui (per ahir) em va cridar per dir-me que està il·lusionat amb el càrrec i exposar-me la possibilitat de poder comptar amb un o dos col·laboradors des del primer dia», precisà.

El secretari General de l'RFEF indicà que haurà d'esperar que el seu president Àngel Maria Villar torni de Ginebra, on es reunia amb la UEFA per parlar de la Superlliga.

«El president no tornarà a Madrid fins a darrera hora del capvespre, per la qual cosa fins demà (per avui) no hi haurà més notícies sobre aquest assumpte».

Gerardo González aprofità per matisar que les condicions que li exposaren a Luis Aragonés són les mateixes que les oferides a Camacho. «A més, aquestes condicions no són les que s'han dit. Jo vaig tenir una entrevista amb Aragonés i li vaig plantejar en nom de l'RFEF que aquesta compta amb una sèrie de profesionals, tècnics, tots de contrastada qualitat i excel·lents persones, sobre les quals l'RFEF tenia el dessig i intenció que complissin els contractes», comentà.

Per la seva banda, José Antonio Camacho va manifestar estar molt il·lusionat amb la idea de ser el responsable de l'equip espanyol, «pel gran suport de la gent del carrer a les darreres hores. Estic en l'espera. Jo a la Federació l'únic que li he demanat és llibertat per fer el que cregui convenient. No he entrat a demanar si vull un, dos o tres ajudants, ni tampoc he aprofondit a parlar de dinars. Si la gent m'anima aquests dies a prendre la responsabilitat de ser seleccionador, no puc, per això mateix, decebre els que confien en mi i canviar la meva manera de ser ara».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.