algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Ibagaza, de quatre a sis setmanes de baixa

L'operaren diumenge i ahir mateix va ser donat d'alta pensant en el retorn

63294
Ibagaza, amb la seva esposa, a la clínica on va ser operat. | T. Monserrat.

Entre quatre i sis setmanes de baixa. Aquest serà el temps que Ariel Ibagaza haurà d'estar fora de l'equip a causa de la lesió que va patir durant el partit que disputà diumenge contra l'Espanyol i que l'obligà a passar pel quiròfan i per les mans del doctor Onofre Alba.
Ibagaza patí el trencament del cinquè metatarsià del peu esquerre, una lesió que ja havia patit el mes de febrer, quan encara estava a les files de l'Atlético Lanús. Precisament davant el fet que era reincident, i per evitar que tornàs a passar més endavant, els serveis mèdics del Mallorca decidiren el mateix diumenge vespre intervenir quirúrgicament el jugador. L'operació, segons explicà el mateix Onofre Alba, consistí en la implantació al moll de l'os en qüestió d'un grampó de sis centímetres de llargària, per tal de fer més força i permetre que la recuperació sigui més ràpida, i sobretot més segura de cara a futures lesions semblants.
Ahir mateix el jugador rebé l'alta mèdica, i es traslladà a casa seva, en l'espera que d'aquí a vuit dies li treguin els punts. En quinze dies Ibagaza podrà ja posar el peu a terra, i si no hi ha cap problema de darrera hora, en tres setmanes començarà a córrer i des d'aleshores tan sols dependrà de la recuperació final per poder jugar el més aviat possible.
El jugador mallorquinista va parlar ahir i explicà com va viure els moments de la lesió. «Vaig sentir la trepitjada i quan vaig intentar aixecar-me em vaig adonar que era més greu del que pensava, i ja vaig cridar el metge i vaig preferir demanar el canvi. Després vàrem anar directament a la clínica i una vegada fetes les proves pertinents ens decidírem per passar pel quiròfan», va explicar el jugador argentí.
De totes maneres el jugador reconegué que esperava sortir immediatament de la clínica amb la cama enguixada, com passà a l'anterior ocasió. «La veritat és que esperava que no fos res i que, com passà a l'Argentina, sortís amb un guix a la cama i me'n pogués anar a casa meva, però els metges em recomanaren que m'operàs i vaig haver de telefonar a la meva dona perquè vingués, perquè no seria cosa d'un parell de minuts».
Finalment cal fer esment també al defensa basc Xabier Olaizola, que ahir patí també un fort cop a una espatla i serà dubtós fins a darrera hora per jugar el partit de la Recopa d'Europa que el mallorca ha de disputar contra el Heart of Midlotian escocès, que dissabte va ser derrotat a casa seva en el partit corresponent al campionat de Lliga d'Escòcia.

Una lesió idèntica a la de Carreras

La lesió que pateix Ariel Ibagaza és idèntica a la que patí el català Lluís Carreras la temporada passada, tot i que en aquella ocasió fou a causa del mal estat de la pista del Prínceps d'Espanya, i no en la disputa d'un partit. Carreras recordà que la seva recuperació va durar devers 45 dies, tot i que cada jugador és diferent i aquest temps pot canviar. Carreras donà ànims a Ibagaza per a la seva ràpida recuperació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.