muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Campionat d'Espanya: Els pilots mallorquins varen complir

Toni Salom, segon classificat a la Copa Aprilia, va ser la gran sorpresa de la jornada

Ahir es va disputar la quarta prova puntuable per al Campionat d'Espanya en el circuit de la Torrecica d'Albacete, amb una participació destacada per part d'alguns pilots mallorquins en les diferents categories.

Pel que fa a la cursa de 125 cc, hi va haver representació mallorquina en la persona de Tolo Monteros, amb la seva Honda RS 125 GP, que tot i que l'equip MRW-Ficom havia aprofitat aquest petit parèntesi estiuenc per modificar-ne alguns aspectes, per les característiques del circuit varen provocar que no bastassin, i que en el darrer moment hi hagués alguns problemes en les suspensions i en els frens, però acabaren solucionant-se del tot. Sense haver participat a la darrera cursa, Tolo Monteros estava classificat en la 24a posició de 46 inscrits.

Pel que fa a la cursa en si, en la qual acabà classificat en la 17a posició, el pilot mallorquí va tenir una mala sortida i a la primera volta va passar en el 22è lloc, però anà remuntant posicions a poc a poc,encara que no pogué quedar més amunt a la classificació final perquè circulava en un grup lent.

La victòria d'aquesta cursa va ser per a Alfonso González Nieto (Aprilia), i d'aquesta manera consolida encara més el lideratge en la categoria; el segon classificat va ser Enrique Maturana (Yamaha) i en tercer lloc arribà a meta Emilio Alzamora (Aprilia).

Pel que fa a la categoria de 250 cc, el guanyador va ser José Luis Cardoso (Yamaha), amb la segona posició per a Luis D'Antín (Yamaha) i la tercera per a Eustaquio Gavira (Honda)

A la categoria Supersport, no hi va haver sort per als pilots mallorquins, ja que ni Miki Ludeña ni González no aconseguiren classificar-se per a la celebració de la prova, en la qual només admetien 36 participants. D'altra banda el primer classificat de la cursa va ser Javier Rodríguez, José Oriol arribà segon i David Checa va quedar classificat en la tercera posició a la línia de meta.

A la Copa Aprilia, la participació mallorquina nova decebre i els germans Salom tornaren a oferir un bon espectacle, encara que el que sobtà més fou l'ordre d'arribada, ja que quan el que és habitual és que David Salom arriba per davant del seu germà Toni, en aquesta ocasió es varen invertir els termes i Toni Salom quedà classificat en la segona posició i David va arribar a la meta en la sisena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.