algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Manacor: Dafnis GS guanya el Gran Premi Renault

Bona entrada al Municipal de Manacor amb dues proves que cridaven especialment l'atenció dels aficionats. D'una banda, es disputava la classificatòria per al Campió de Campions per al poltres de tres anys i per l'altra el Gran Premi Renault per a poltres de dos anys.

A la classificatòria pel Campió de Campions, el gran favorit Cristian Crown es va imposar amb facilitat. Charlote du Fort i Classical Action ocuparen el primer lloc durant bona part de la correguda, però a falta de tres-cents metres per a l'arribada, Cristian Crown tornà a demostrar que és el millor i deixà plantats els seus rivals creuant la meta en solitari amb un registre d'1.23.0. Darrere es col·locà Calabruix (1.23.5), que realitzà una bona cursa, precedint Charlote du Fort i Conson RS. Cal assenyalar finalment que Careto TR i Caronte SB varen ser distanciats.

Pel que fa al XIII Gran Premi Renault per a poltres de dos anys, Dafnis GS, que entrena Tomàs Garcías, va demostrar que es troba entre els millors. A l'esprint superà Debussy i Diabolo MB, que havien comandat la correguda durant tot el recorregut, rodant a una mitjana d'1.21.6. Una vegada més, Dine F tornà a desmuntar-se en els primers metres i va ser distanciada.

Una arribada molt disputada va ser la que protagonitzaren Bandolera i Bambi Loyal. Finalment, Bambi Loyal superà Bandolera en el darrer metre, després d'anar al capdavant de la cursa durant la pràctica totalitat del recorregut amb una mitjana d'1.22.1.

També molt apurada va ser l'arribada a la carrera estel·lar. Així, el guanyador Crisly i el segon classificat Aby Boy marcaren la mateixa mitjana d'1.20.1. Dadesboy, amb la millor marca de la reunió (1.19.2), s'hagué de conformar amb la tercera posició. El debutant Thenikissedher, conduït per l'alemany Wieduwilt, s'imposava a la correguda que tancava la reunió, però a la darrera recta havia variat de direcció desplaçant Super Dirt K. Així, Thenikissedher va ser parcialment distanciat i fou relegat a la segona posició. Agnes i Vic des Bosc combinaren el quartet, que va quedar desert, deixant un fons de 447.000 pessetes per a la propera reunió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.