cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Open USA: Moyà ja és a semifinals

El tennista mallorquí es desfà en tres sets del suec Magnus Larsson

No hi ha qui l'aturi i va directe de cap a la final. El mallorquí Carles Moyà, manté la seva marxa triomfal a l'Open USA després de derrotar per 6-4, 6-3 i 6-3 el suec Magnus larsson i aconseguir el passi a les semifinals del darrer Gran Slam de la temporada.

Moyà, amb un tennis complet i dominador, no va tenir problemes per imposar-se a Larsson que va tenir en el seu servei l'única opció per superar el campió de Roland Garrós. Aquest detall no va ser suficient per perdre el primer partit que ambdós disputeven com a professionals.

El tennista mallorquí, que s'ha convertit en el primer espanyol que arriba a unes semifinals de l'Open USA des que es juga a Nova York, ja que Manuel Orantes guanyà el torneig contra Jimmi Connors quan aquest es disputava a Forrest Hills, tindrà com a rival el guanyador del partit que han disputat aquesta matinada el suec Thomas Johansson i l'australià Mark Philippoussis.

Filosofia

Moyà confirmà la seva filosofia i trajectòria segons la qual una vegada que supera la tercera ronda pot aspirar al títol a qualsevol torneig. Aquesta és la realitat que ha protagonitzat fins ara al tercer Obert que disputa.

Moyà no podia començar millor el partit contra Larsson en rompre el seu servei en el primer joc i no cedir en aquesta mànega en la qual mai no va perdre el seu servei.

En el partit, que durà tan sols una hora i mitja, Moyà acabà amb el 81 per cent de punts guanyats amb el primer servei, va tenir 27 punts sense resposta, tan sols va cometre 15 errors sense forçar i guanyà 25 punts de 28 pujades a la xarxa per un total de 95 punts guanyats.

El domini de Moyà s'accentuà al segon set quan rompé dues vegades el servei a Larsson, en el tercer i novè joc, i ho va fer de nou al vuitè del tercer set, per acabar el partit amb l'únic ace que aconseguí en tot el partit.

D'aquesta manera, Moyà deixà clar que el seu tennis va de menys a més, ja que si bé començà les primeres rondes patint molt i jugant els cinc sets en joc, com va ser contra l'argentí Marcelo Puerta, contra el nord-americà Michael Chang i contra el també nord-americà Jan-Michael Gambill, a vuitens de final, i contra el català Àlex Corretja ja va millorar molt el seu tennis en seguretat i concentració i tan sols hagué de menester tres sets per guanyar el partit, igual que ahir contra el suec Magnus Larsson.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.