muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Open USA: Corretja: «Estic dolgut per com he perdut»

Una vegada acabat el partit, el català Alex Corretja es mostrà molt abatut i dolgut per la derrota, ja que havia tingut moltes ocasions de guanyar i no les havia aprofitades.

Corretja es dirigí als periodistes amb el cap baix i la moral pel terra per com s'havia produït la derrota davant Carles Moyà.

«Em sent molt malament en aquests moments i si no fos per vosaltres "els periodistes" partiria ara mateix de cap a ca meva per oblidar el que ha passat en aquest partit», digué Corretja.

El tennista va fer esment al fet que ell havia realitzat tot el que estava al seu abast, però tot això no havia servit per a res. «La veritat és que estic molt, però molt malament pequè vaig fer tot el que vaig poder i al final no em va servir per a res».

El campió d'Indianapolis admeté que lluità al màxim, però va tenir moltes oportunitats i no les va saber aprofitar, especialment en els trencaments del serveis.

«Quan un jugador té 15 oportunitats per trencar el servei del rival, moltes amb el segon servei, i no ho aconsegueix, llavors l'únic que pots pensar és que no és el dia, o no toca. Crec que no estava preparat per guanyar avui un servei a Carles», explicà Corretja.

«Vaig tenir fins i tot dues pilotes de set al primer i les va salvar amb jugades de sort», sentencià el català, tot i que en cap moment va posar emperons a la victòria de Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.