algo de nubes
  • Màx: 13.61°
  • Mín: 7.77°
13°

Open USA: Moyà: «No ha estat gens fàcil»

Carles Moyà reconegué estar sorprès pel seu rendiment

Carles Moyà es mostrà eufòric una vegada acabat el partit contra Corretja, i haver consumat el seu pasi a quarts de final del torneig. «Ha estat un partit molt complicat i la clau del triomf ha estat en que vaig aprofitar millor les oportunitats en els moments decisius i vaig lluitar fins al final tal i com ho he fet a les tres rondes anteriors», destacà Carles Moyà, qui afegí que el partit, tot i ser a tres sets, no havia estat gens fàcil. «Tot i que he guanyat en tres sets, el partit no ha estat gens fàcil. Alex m'ho ha possat molt complicat».

I és que Moyà admeté que quan va arribar al torneig no esperava guanyar cap partit, perquè hi arribava molt desmoralitzat, però la victòria davant Chang, canvià les coses. «El triomf davant Michael Chang, me confirmà que era real tot el que estava fent a la pista amb un bon control de les meves accions. El factor sort també m'ha ajudat, però he lluitat per aconseguir-ho i si estic a quarts és perquè m'ho he guanyat», reivindicà el mallorquí.

Una vegada superat tot això, Moyà pensa ja directament en la final, tal i com va fer saber als seus companys en el moment d'iniciar el torneig, com en ell és habitual. «Fent broma amb els meus companys els vaig dir que si superava Chang estaria a la final, i ara només queden dos partits i tant de bo que es compleixi la predicció», manifestà Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.