cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Open USA: Arantxa ja és a quarts

La tennista catalana Arantxa Sánchez Vicario, quarta cap de sèrie del torneig, aconseguí passar a quarts de final després de derrotar la russa Anna Kournikova, per 7-6 i 6-3, en un partit que protagonitzà la forta pluja que va caure.

Arantxa aprofità la seva major experiència en torneigs d'alta competició per adjudicar-se un primer set molt igualat i que va haver de ser interromput en dues ocasions a causa de la pluja.

El segon set va ser ja de domini total de la catalana, que reforçada per la victòria del primer set al tie break, no va tenir cap problema per guanyar el partit.

A la jornada matinal d'ahir, Karol Kucera acabà amb André Agassi, a qui derrotà per 6-3, 6-3, 6-7 (5-7), 1-6 i 6-3 i aconseguí així el passi a quarts de final.

Per una altra banda, l'actual campió del torneig, l'australià Patrick Rafter, es va desfer de Goran Ivanisevic per 6-3, 6-4, 4-6 i 6-1, i passà a quarts de final, ronda en la qual s'enfrontarà amb Jonas Bjorkman, dotzè cap de sèrie, que superà 6-4, 2-6, 6-2 i 6-2 l'holandès Siemerink.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.