algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

Tristán: «Continuaré donant maldecaps a Héctor Cúper»

El davanter del Mallorca B, el sevillà Diego Tristán, que ahir s'entrenà amb la primera plantilla, manifestà després de la sessió preparatòria, que la seva intenció és la de continuar marcant gols i jugant bé i d'aquesta manera posarles coses complicades a Cúper quan hagi de fer les llistes de convocats. «La meva intenció és la de continuar donant maldecaps a Cúper. Faig comptes de continuar fent gols i jugant bé per tal que Cúper ho tengui complicat a l'hora de confeccionar la llista de convocats».

Per Diego Tristán, la seva actuació al filial està fent que augmenti la competitivitat a la davantera del primer equip, ja que d'aquesta manera Cúper compta amb cinc davanters de gran qualitat.

Per Diego Tristán és preocupant que jugadors com ell o el mateix Carlitos hagin de sortir de clubs que de sempre han tingut grans pedreres com són el Betis i el Sevilla per poder triomfar al futbol espanyol. «La culpa es troba en el fet que cada vegada porten més entrenadors estrangers i aquests criden els seus jugadors, perquè hi tenen més confiança, la qual cosa és comprensible. Si hi hagués més entrenadors nacionals, hi hauria segur més jugadors espanyols als equips de Primera i Segona Divisió», sentencià el jove davanter del Mallorca B.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.