algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La junta en ple presenta la dimissió

Guillem Reynés podrà així formar la directiva que consideri més oportuna

35534
La reunió de la junta es va allargar prop d'una hora i mitja. | Teresa Ayuga.

La totalitat de la junta directiva del Reial Mallorca va presentar ahir la seva dimissió i posaren el càrrec a disposició de Guillem Reynés. Els directius varen deixar així les «mans lliures» al president del Consell d'administració perquè formi la junta que consideri més oportuna.

Miquel Roca, Gabriel Ramis, Fernando Gimena, José Antonio Tenza, Ivan Albons, Tummy Bestard, Carlos Bravo, Antoni Calafat, Joan Forteza, Maria Garcías, Carme Planas, Miquel Vaquer i Joan Oliver Maneu no saben així si continuaran formant part de la directiva o el president els agrairà els serveis, però no comptarà pus amb la seva presència. Reynés no s'ha fixat un termini per parlar amb els directius i prendre una decisió, malgrat que Joan Buades, portaveu de la junta i membre del consell d'administració, explicà que la situació no es perllongarà en el temps de forma innecessària.

En el capítol d'incorporacions, Buades es limità a assenyalar que és voluntat dels membres del consell d'administració "Reynés, Buades i Rotger" incorporar nous membres a la junta. Així mateix, explicà que s'unificarà la directiva del filial amb la del primer equip. És a dir, que Guillem Servera, Miquel Ballester i Roberto Parès passaran a formar part de la directiva, que serà tant del primer equip com del conjunts base. Buades, en aquest sentit, assegurà que per ventura no era convenient incloure Tomeu Serra a la junta, ja que és un empleat del club.

La junta repassà també l'actualitat esportiva de l'entitat i valorà molt positivament la campanya d'abonats. Buades va donar per segura la creació d'una grada jove per a menors de vint anys, que s'ubicarà al lateral dret. El carnet d'abonat per a aquesta graderia costarà el mateix que les localitats de general. El vicepresident, així mateix, afirmà que s'han superat ja els 9.000 abonats. La directiva va conèixer també la intenció de l'entitat de construir dos camps de futbol més a Son Bibiloni, però no tractà la possibilitat d'anomenar a la ciutat esportiva Bartomeu Beltran. Buades va explicar també que al Mallorca no li desagrada la possibilitat de comprar les cases de Son Bibiloni, però negà haver iniciat una negociació seriosa.

La junta va ser informada que a finals del pròxim mes de gener seria possible acudir al nou camp de Son Moix, però quedà descartat que el primer equip "el segon hi podria jugar" l'utilitzi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.