algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

Cúper: «Ens va faltar més a Salamanca»

El tècnic valorà de manera positiva l'autocrítica dels seus jugadors després del primer partit de Lliga

642
Héctor Cúper no està preocupat per la baixa de Marcelino contra l'Espanyol.

El tècnic del Reial Mallorca, Héctor Raúl Cúper, reconegué ahir que la sensació general de l'equip, després de l'empat aconseguit a l'estadi El Helmàntico de Salamanca, era d'insatisfacció en tots els sentits. En primer lloc, l'entrenador mallorquinista manifestà que tornaren amb la sensació que «ens va faltar més», en referència al marcador i al joc exhibit durant el partit. Acte seguit, valorà molt positivament l'actitud d'autocrítica dels seus jugadors després del debut a la Lliga, ja que això vol dir que són conscients de les seves possibilitats i de saber veure i sentir les coses. «Ha estat molt posititu perquè com a mínim un té el raciocini de veure les coses i sentir-les més enllà, que sempre hi pot haver un cert conformisme quant al que significa sumar, però a mi això m'ha agradat molt perquè sobretot ajuda ràpidament a valorar els errors comesos, i de saber quines són les nostres possibilitats».

En un altre ordre de coses, Cúper manifestà que veu una competència sana entre el gran nombre de davanters dels quals disposa, i espera que els jugadors sàpiguen entendre positivament aquesta situació, ja que la Lliga és molt llarga, i cadascun ha d'esperar el seu moment. Al mateix temps manifestà que «m'agradaria poder tenir aquesta mateixa competència en altres línies del camp», i reiterà una vegada més en la manca d'efectius a la línia defensiva.

Tot just ha començat la Lliga, i el tècnic mallorquinista ja té un primer «problema». L'expulsió de Marcelino el diumenge passat li suposa dur a terme un canvi important a la línia defensiva, però Cúper manifestà que té homes abastament per suplir aquesta baixa amb seguretat. «Contra l'Espanyol no tindrem a Marcelino, i per tant l'aturada d'aquesta setmana té una cosa positiva, ja que podrem veure qui es pot adaptar millor a aquest lloc, i es poden fer proves», manifestà. Unes proves que poden tenir el seu moment en l'amistós que el primer equip ha de jugarcontra la UE Poblera, al Trofeu de S'Agricultura. Una baixa que no preocupa excessivament el tècnic, ja que creu que hi ha jugadors pefectament preparats a la plantilla.

Despeses i ingressos
La participació del Reial Mallorca a la Supercopa d'Espanya, suposà per a les arques del club de la plaça de Barcelona, un ingrés d'uns 115 milions de pessetes, als quals s'ha de llevar la despesa que de desplaçament i altres serveis, valorada en uns 30 milions de pessetes, segons declaracions efectuades en el dia d'ahir per part del Conseller Delegat del club, Mateu Alemany, a Ultima Hora Ràdio. A més, Alemany manifestà que els ingressos prevists per la participació a la Recopa d'Europa, suposaran uns ingresos d'uns 75 milions de pessetes en concepte de drets de retransmissió de televisió, més el que es pugui recaptar a les taquilles del Lluís Sitjar al partit de tornada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.