cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Cimera al Lluís Sitjar

Guillem Reynés es reuní ahir amb Joan Buades, Vicent Rotger i el conseller delegat Mateu Alemany

Guillem Reynés, Joan Buades, Vicent Rotger i Mateu Alemany mantingueren ahir una mini cimera a les instal·lacions del Lluís Sitjar. Els tres membres mallorquins del consell d'administració del Reial Mallorca Societat Anònima Esportiva i el conseller delegat tenen per costum reunir-se cada dilluns, i ahir no va ser una excepció.

Els darrers esdeveniments, tant del primer equip com del conjunt filial, centraren la conversació d'una reunió presidida per la tranquil·litat i l'optimisme. L'empat del conjunt d'Héctor Cúper a Salamanca i el clar triomf dels homes de Jesús Linares fan que les principals novetats es produeixin ara en el camp social. Un dels temes que capitalitzà la reunió va ser la campanya d'abonaments. Mateu Alemany informà que s'han superat ja els 9.000 abonats i expressà la seva confiança d'arribar a 10.000. Així mateix, el conseller delegat valorà en el transcurs de la reunió molt positivament la campanya, ja que recordà la important disminució de les places de general i el fet que la temporada anterior hi havia 9.000 socis en aquestes localitats. Guillem Reynés, tal i com ja havia fet diumenge passat a les pàgines de Diari de Balears, recordà la necessitat de cercar una solució per a tots els joves que no han pogut renovar el seu abonament de general. Alemany sap els problemes que ha creat la reducció de les localitats de general i explicà que s'està intentant arbitrar una solució.

Guillem Reynés, Joan Buades i Vicenç Rotger volen ampliar la base social de la junta directiva, que dóna suport al consell d'administració. En aquest sentit, el president fa comptes augmentar el nombre de directius i dotar encara de més poder a la junta. Així mateix, Reynés, Buades i Rotger pretenen incorporar algun directiu més al consell d'administració de l'entitat, sempre, clar, amb el consentiment d'Antonio Asensio, propietari de l'entitat.

Entre les principals preocupacions dels tres membres mallorquins del consell d'administració i el conseller delegat hi ha el retard dels permisos per enllestir la ciutat esportiva a Son Bibiloni.

Nova empenta

Asensio ja ha donat el vistiplau a la construcció de forma immediata de dos camps de futbol més d'herba natural. I és que el filial entrena ara al camp de Son Bonet, mentre que el conjunt de Divisió d'Honor juvenil ho ha de fer al Miquel Nadal. En el transcurs de la mini cimera quedà clara la necessitat que té el conjunt juvenil de poder entrenar i, si fos possible, jugar damunt un camp d'herba natural. D'altra banda, Reynés mostrà especial interès, una vegada superat el vacacional mes d'agost, de donar una nova empenta als permisos per a la construcció dels vestidors, la seu social... Reynés vol que la ciutat esportiva sigui una realitat el més aviat possible i fa comptes pressionar quant pugui el Consell Insular de Mallorca perquè els doni els corresponents permisos. D'altra banda, les negociacions amb el propietari de les cases de Son Bibiloni es troben ara mateix en punt mort. No hi ha acord sobre el preu i ara per ara la compra de la possessió no serà imminent. En qualsevol cas, el consell d'administració té la clara voluntat d'adquirir el casal i fer-hi una residència per als més joves futbolistes del Reial Mallorca. En principi, Reynés, Buades, Rotger i Alemany es veuran, ara que la temporada ja s'ha iniciat, cada dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.